cercetare

Biblioteca

 biblioteca snspa

Biblioteca SNSPA are în patrimoniu un fond de carte, din literatura de specialitate română și străină, de aproximativ 17000 de titluri, într-un număr de exemplare suficient pentru a acoperi disciplinele din planurile de învăţământ, din care cel puţin 30% reprezintă titluri de carte sau cursuri de specialitate apărute în ultimii 10 ani în edituri recunoscute la nivel național și la edituri cu prestigiu internațional.

Studenţii SNSPA au acces la Biblioteca SNSPA pe baza cardului de acces. Acest card poate fi obținut în urma completării unui formular de înregistrare pe pagina catalogului online.

Sala de lectură are o capacitate de 60 de locuri.

Baze de date electronice

Contact: Bd. Expoziţiei, nr. 30A, parter, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Programul de lucru cu publicul: 

Luni -Joi:   09:00-20:00

Vineri: 9.00 - 18.00

Sambata: 9.00 - 14.00

STIRE!!!!!

Taylor and Francis și Enformation îți oferă ACCES GRATUIT la revistele din domeniul aferent instituției tale.
Perioada de desfășurare: 27.03.2018 – 30.04.2018.
Instituțiile beneficiare: vezi lista de instituții și colecțiile disponibile prin trial pe site: https://www.e-nformation.ro/wp-content/uploads/2018/03/lista-institutii-cu-acces-gratuit.pdf
Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional
Link de acces: https://www.tandfonline.com/

Taylor & Francis Library oferă acces online la peste 1,800 de reviste care conectează utilizatorii la activitatea de cercetare inovatoare și îi ține la curent cu ultimele informații în diverse domenii de activitate!
1,180 de titluri sunt indexate în Thomson Reuters’ Citation Indexes/Web of Science. 90 de titluri au fost clasate în top zece în categoria lor de subiect! Accesul la publicațiile Taylor & Francis este dovedit a avea un impact enorm asupra comunităților academice care favorizează cercetarea, dezvoltarea și inovarea!

• Peste 2.400 de autori români au publicat în revistele Taylor & Francis între anii 2010 și 2015;
• Autorii români sunt prezenți cu articole în 379 reviste Taylor & Francis!
• În cel mai recent sondaj academic Taylor & Francis, peste 85% din persoane din mediul academic au declarat că jurnalele Taylor & Francis sunt utile în cercetarea actuală, dar și pentru activități de cercetare de fond sau de inspirație pentru publicațiile viitoare.
• Top 5 articole cele mai descărcate de autorii români de pe platforma Taylor & Francis fac parte din următoarele reviste: Applied Economics, Analytical Letters, Journalism Studies, Educational Studies, Ethnic and Racial Studies.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biblioteca SNSPA. Politica de împrumut

Accesul cititorilor în Bibliotecă este gratuit pentru utilizatorii specifici. Din această categorie fac parte:

  • studenţi ai SNSPA, la cursurile de zi, masterat, învățământ cu frecvență redusă, inclusiv și formele de învățământ la distanță și online;
  • cadre didactice și personal administrativ din SNSPA;
  • alte categorii de beneficiari, prin depunerea unei solicitări în scris.

Împrumutul publicațiilor din colecțiile Bibliotecii se face pe baza cardului de acces. Perioada de împrumut este determinată în funcție de nevoile de informare și documentare ale utilizatorilor Bibliotecii SNSPA.

În cazul returnării cu întârziere a unei publicații se percepe o taxă de 2 lei / zi. Restanțele se achită în cont bancar:

SNSPA
RO56BRDE445SV00358904450
BRD - Sucursala Victoria

și se comunică Bibliotecii prin prezentarea chitanței doveditoare plății.

Regulamentul intern de organizare și funcționare al bibliotecii SNSPA.

Mai multe din această categorie: Baze de date electronice »