Feedback

Echipa Relaţii Publice SNSPA este responsabilă pentru conținutul site-ului oficial, în limba română și în limba engleză. În cazul în care aveți sugestii, corecturi sau informații care trebuie publicate pe site, va rugăm să ne trimiteți un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Orice sugestii tehnice legate de site-ul www.snspa.ro pot fi adresate webmasterului la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Zithromax è un antibiotico a largo spettro. Prima di assegnare farmaco paziente per determinare la sensibilità per i capelli che ha causato la malattia in questo paziente. dovrebbe essere sempre presa un'ora prima dei pasti o 2 ore dopo un pasto. Il farmaco viene assunto solo 1 volta al giorno.